2006-11-06

Jag, en pocketraket


Den 15 november släpps Prisse som pocket på Pocketförlaget.
Köp den till exempel på adlibris, bokus eller internetbokhandeln.

Update: pocketen är slutsåld här och där. I så fall, köp ett av de få inbundna exen som finns kvar.
Adlibris, Bokus eller Internetbokhandeln.

---

Tillhör du dem som inte tror på allt som står i kvällspressen? Har du en otäck och smygande känsla av att någon försöker lura dig? Du har rätt. Och du har kommit helt rätt. Välkommen till:

STORA JOURNALIST-PRISSE
Lögnhalsen Per Robert Isaksson, mer känd som den legendariske Prisse, har jobbat snart 25 år på Kvällstidningen. Han kan det här. Research är tröttsamt. Negativa nyheter är trista. Blablabla. Nä, folk vill ha förändring. Spektakulära, spännande grejer. Sånt som gör att man kan börja hoppas på bättre tider.

Så dyker Fabian upp på redaktionen, en ung och ambitiös journalistpraktikant som gör livet surt för Prisse. Fy, vad tråkigt det blev. Prisse sjösätter sina planer. Han tänker ta nyhetsbevakningen till nya svindlande nivåer.

Stora Journalist-Prisse är en sjudundrande odyssé som väcker frågor om mänskliga drivkrafter, nyheter och journalistik. Den är hejdlöst rolig, vettlöst snurrig och obehagligt skamlös. Lika underbart osann som sann. Vad driver en storljugare? Vem hittar på nyheterna? Vad är sanning och vad är lögn?

Den som läser får se.

---

Och sedan - skriv gärna till Prisse och berätta vad du tycker. Om du heter Fabian kan du skicka din stämning direkt till Kvällstidningens ansvarige utgivare. För av Prisse får du bara ett långfinger, din jävla ankskalle.